Drumdrumdrum

Workshop Boomwhacker (4+)

woensdag
19 aug

aanvang om 15:30

Valkhofzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Lindenberg Zomerfestival
Beleef een zomerse week vol voorstellingen, workshops en muziek voor jong en oud in en rond de binnentuin van de Lindenberg! Het Lindenberg Zomerfestival vindt plaats van 17 t/m 22 augustus 2020. Uiteraard worden er diverse voorzorgsmaatregelen getroffen omtrent het coronavirus (zie onderaan deze pagina).

In deze workshop leer je van Roël Calister, die in de voorstelling PADABOOM! van Drumdrumdrum speelt, hoe je met boomwhackers muziek kunt maken. Huh, wat zei je? Een boomwhacker!  

Een boomwhacker is een muziekinstrument dat bestaat uit een holle plastic buis. Elke boomwhacker heeft weer een andere toonhoogte én een andere kleur. Je bespeelt het instrument door het tegen een andere boomwhacker, tegen je lichaam óf tegen een ander voorwerp te slaan. Dat geeft een mooi geluid!

Doe je mee? Dan maken we er samen een muzikaal feestje van!

Tijdsduur workshop: 45 minuten. 

Voorstelling PADABOOM!
Ga je ook al naar de voorstelling PADABOOM? Deze workshop kun je er gelijk achteraan doen! 

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het Lindenberg Zomerfestival en het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol (versie 2 juli 2020)
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 7,50

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.