East Side Comedy Night

vrijdag
22 feb

aanvang om 20:30

Lindenbergzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Vrijdag 22 februari is de East Side Comedy Night terug! Inmiddels is deze show uitgegroeid tot een van populairste line-up comedy shows in Nederland! En niet zonder reden: East Side serveert je ook dit keer weer aanstormend talent, de gevestigde artiest en de créme de la créme! Is Nijmegen klaar voor Najib Amhali, Steven Brunswijk, Anuar en Gerthein Boersma? Wilko Terwijn zal deze avond hosten en Topbillin's Odin staat weer klaar met de meest soulvolle jams.

De East side Comedy Night is dé verzamelplaats voor de comedians van hét moment.  De steevast uitverkochte East Side Comedy Night heeft een verrassende line up van verschillende comedians en een hilarische host die je lachspieren trainen. De gevestigde artiest maar ook aanstormend talent test hier zijn vondsten uit op het publiek.

Droog of sappig, intelligent of plat; alle soorten humor komen voorbij in deze Urban Comedy Night. De rasechte Nijmegenaar én comedian Samir Fighil legt samen met sister in crime Nadieh Pennings, een relatie tussen het theater en het publiek dat zelden een theater bezoekt, maar wel enorm van lachen houdt. Het diverse publiek dat de voorstelling bezoekt, illustreert het soort comedy dat Samir en Nadieh hebben willen neerzetten; een programma dat entertainment biedt voor íedereen. Resident DJ van Doornroosjes Chocolade en Amsterdamse Encore Odin draait de avond lekker aan elkaar.

East Side Comedy Night is een juweel van een comedyshow, eentje die de Keizerstad verdient!

Uitverkocht

Normaal € 17,50

Pas 65+ € 16,00 / CJP € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50