Ellen Smets Theater

Vreemde Vogel (2+)

vrijdag
19 jul

aanvang om 14:00

Eilandtheater

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Autootje Broem is terug op ’t Eiland! Samen met Teun en Tijn gaat hij op avontuur, de wijde wereld in. Broemmm daar gaan ze, onderweg naar het grote onbekende. Vreemde planten, vreemde beestjes, vreemde geluiden en geuren… Waar zijn ze nu, is het de jungle of fantasieland? En wat is dat voor een vreemde vogel? Is ze ziek, op zoek, wat wil ze toch? De vreemde vogel gaat niet meer weg. O jee, ze legt een ei! Nee, nee gekke vogel, geen ei op de motorkap leggen, we zijn op reis! Teun en Tijn willen verder, maar hoe moet dat nu met die vreemde vogel en het ei?

Vreemde Vogel is een lieve, fysieke voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Vreemde Vogel gaat over vriendschap, avontuur en nieuwe dingen ontdekken. Want vreemd is niet eng, maar juist heel leuk en spannend!

Regie: Hans Thissen

Idee en spel: Ellen Smets en Martijn van der Veen

Livemuziek: Martijn van der Veen

Decorontwerp: Bartel Meyburg

* Deze voorstelling is een onderdeel van Festival op ’t Eiland en vindt plaats op het Stadseiland (tussen Nijmegen en Lent in). Festival op ’t Eiland is een festival tijdens de Vierdaagsefeesten, met (straat)theater, kinderactiviteiten en – voorstellingen, muziek, lekker eten en drinken en een onnavolgbare Eilandsfeer. Kijk op www.opheteiland.nl voor het volledige programma.

Festival op ’t Eiland wordt georganiseerd door de Lindenberg en De Schoenfabriek en is onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Normaal € 3,50

Jeugd € 3,50