Pieter Verelst

Mijn broer en ik

Omschrijving

Het prijswinnende programma van Cameretten 2016.

Pieter Verelst won met ‘Mijn broer en ik’ Cameretten 2016. De jury schreef: “Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.” Die prijs kan mooi in de kast, naast de jury- en persoonlijkheidsprijs die Verelst tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival al voor dit programma kreeg.

“Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken”, aldus de Vlaamse acteur en cabaretier zelf over zijn eerste soloprogramma.

regie: Joost Laterveer / coaching: Pieter Bouwman en Wilhelmer van Efferinck 

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

CJP
€ 15,00
Student
€ 15,00
Normaal
€ 16,50
Ticket & Dagschotel
€ 30,00
Cursist
€ 14,50
Pas 65+
€ 15,00
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar