Eric van Sauers

De Lief en Leed Tour (try-out)

Omschrijving

Een behendige en expressieve machoverteller, die weet te ontroeren.


Zoals altijd kiest Erik van Sauers ervoor om de allereerste stappen van zijn nieuwe voorstelling te zetten in kleine gezelschappen. Om intiem zijn gedachten te delen én uit te glijden. Om raak te schieten en hard te missen, elkaar te bewonderen en uiteraard te lachen.

Eric van Sauers heeft zich ontpopt tot een van de beste vertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, schuren en ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Zijn stijl is rauw en recht voor zijn raap, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij mag natuurlijk graag een beetje sarren en zuigen, maar telkens laat de macho met het imposante fysiek ook een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid, maar zuur wordt het nooit.

Na een aantal jaren afwezigheid maakte Van Sauers een uitstekende en zeer succesvolle comeback met het fascinerende ‘Ontroert’. Met deze alom buitengewoon geprezen voorstelling bewijst van Sauers een unieke plek in te nemen in het Nederlandse cabaret.

De pers over zijn laatste voorstelling ‘Ontroert’:
Volkskrant: “Ontroert maakt vooral duidelijk wat een behendige en expressieve verteller Van Sauers is.“

Telegraaf: “Eric van Sauers is terug. Nog even grappig als altijd.”

Parool: “Van Sauers slaat met Ontroert een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal over sterfelijkheid. (...) Hij doet precies wat de titel van zijn voorstelling belooft. Hij ontroert."

regie: Koos Terpstra

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Ticket & Dagschotel
€ 31,00
Normaal
€ 17,50
CJP
€ 16,00
Cursist
€ 15,50
Student
€ 16,00
Pas 65+
€ 16,00
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar