Fabian Franciscus

Kleine Wereld

donderdag
03 dec

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Professioneel autist Fabian Franciscus neemt je in zijn tweede cabaretvoorstelling mee in de hilarische wereld van coaching.

Gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Hoewel je dat tegenwoordig coaching noemt, dat klinkt lekker sportief. Toch vond Fabian Franciscus het vroeger best fijn om alleen in zijn kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën en zo. Maar het was ook wel benauwd. Dus doorzetten maar. En zeker niet als enige. Want therapie is tegenwoordig überhip. Logisch, want het levert hilarische verhalen op. En soms helpt het zelfs. 

Heb je ooit ‘coaching’ gehad, dan zit Kleine Wereld vol herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen. Zo niet, geen zorgen. Fabian weet wel een reden te vinden waarom ook jij voor de bijl moet.

regie: Pieter Bouwman

Fabian Franciscus is cabaretier en autist. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde in de grotere comedyclubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Zijn debuutvoorstelling VLAFEEST was, na de try-outfase, vrijwel overal uitverkocht.

www.fabianfranciscus.nl

Nieuwe maker

Fabian Franciscus is een 'Nieuwe maker'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 17,00 / CJP € 15,50 / 65+ € 15,50 / Student € 15,50 / Cursist € 15,00

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.