Farbod Moghaddam

Vers van de pers

zaterdag
14 dec

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Persoonlijke show vol Nederlandse nuchterheid en Iraans temperament.

Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland neemt Farbod Moghaddam (winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018) je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuid-loze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader. Zal hij vrede vinden in zijn hart dat vol verwachting klopt achter een bedje van Perzisch borsthaar? Wordt dit een nacht uit duizenden of één uit duizend en één nachten? Gaat hij eindelijk zijn rijbewijs halen? Verwacht een avond vol emotie en inspiratie. En sarcasme.

Farbod Moghaddam timmert hard aan de weg in theater- en comedyland. De cabaretier combineert Nederlandse nuchterheid met Iraans temperament, vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld en is daarin bot, maar ook kwetsbaar. Hoe dan ook, ogenschijnlijk tegenstrijdig en dus altijd spannend.

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 15,00 / CJP € 13,50 / Pas 65+ € 13,50 / Student € 13,50 / Cursist € 13,00

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.