Festival Jazz International Nijmegen

Lindenberg

vrijdag
25 okt

aanvang om 19:00

Lindenbergzaal

Concert

« vorige

Over deze voorstelling

Van donderdag 24 t/m zondag 27 oktober staat Nijmegen weer vier dagen in het teken van de hedendaagse jazz. Een bomvol programma met gevestigde namen en jong talent uit binnen- en buitenland. Met crossovers richting pop, klassiek, impro en elektronica. En dat op de podia van onder andere Brebl, Doornroosje, LUX en de Lindenberg. Én er is een gratis pop-up randprogramma op diverse plekken in de stad. Het bijzondere van de intieme festivalopzet van FJIN is dat je niet hoeft te kiezen en te zappen tussen programma’s: je kunt alle concerten achter elkaar zien.

Het volledig programma zal begin juli bekend gemaakt worden, maar omdat we niet kunnen wachten, trakteren we jullie alvast op een aantal namen:

Ryan Porter ft. West Coast Get Down | Van Kemenade’s Three-Horns-and-A-Bass Greg Ward’s Rogue Parade | Efe Erdem The Pack Project Doppler Trio

Vrijdag 25 oktober strijkt FJIN neer bij de Lindenberg met onder andere Angles 9.

Er zijn diverse dagkaarten en passe-partouts verkrijgbaar vanaf € 15,-. De Early Bird kaartverkoop loopt van 13 juni t/m 31 augustus en gaat via de website van Festival Jazz International Nijmegen.

Normaal € 0,00