Festival Jazz International Nijmegen

Lindenberg | Geannuleerd

vrijdag
30 okt

aanvang om 19:15

Diverse locaties

Concert

« vorige

Over deze voorstelling

Tot onze grote spijt gaat Festival Jazz International Nijmegen 2020 niet door. Hieronder vind je het bericht van de organisatie:

Vanwege de recente Covid19-maatregelen die op 13 oktober bekend zijn gemaakt, zien we ons genoodzaakt om het festival eind oktober af te gelasten. Dit betreuren we enorm.

“Het is een enorme domper, in eerste instantie voor al die muzikanten met hun geweldige projecten. Maar ook voor alle mensen die achter de schermen zo hard gewerkt hebben de afgelopen maanden. We hadden het publiek juist in deze tijd graag willen verblijden met ons vierdaagse coronaproof programma vol prachtige muziek. Maar gezien de aangescherpte maatregelen en de ontwikkelingen rondom het virus is dit niet meer haalbaar. We houden hoop voor de toekomst en we beraden ons op manieren om - zodra de situatie het weer toelaat -  weer programma te presenteren, makers een podium te bieden en dit alles in een veilige live setting aan te bieden aan het publiek.” aldus festivaldirecteur Michèle Bouwmans, namens het hele team van Festival Jazz International Nijmegen.

Normaal € 0,00

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.