Fuad Hassen

Remmende Voorsprong

donderdag
13 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Innemende persoonlijkheid met gulle lach en laid-back comedystijl.

Het publiek is in goede handen bij Fuad Hassen, die met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl iedere zaal probleemloos inpakt: “Een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is”, aldus de Volkskrant. In zijn derde comedyshow gaat Fuad op dezelfde voet verder. Hij is nou eenmaal een man van kleine zaken, die hij vervolgens op onnavolgbare wijze opblaast en uitspeelt. Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Met kinderlijke verwondering kan Fuad zijn typische hersenspinsels daar uren op loslaten.

regie: Wimie Wilhelm

Dagblad van het Noorden:
“Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken.”

NRC Handelsblad:
"Net als tijdens zijn autorit naar Brussel, neemt Hassen in zijn verhalen voortdurend allerlei onverwachte afslagen. Het levert fascinerende, onvoorspelbare routes op, die met veel vanzelfsprekendheid en aanstekelijke zelfspot gebracht worden. Hij is bovendien voortdurend alert op de reacties uit de zaal, waar hij zich graag door laat ontregelen.

Theaterkrant:
“Smaakvol, charmant en zonder verwijten. Hij heeft zelfs al snel de lachers op zijn hand.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / Pas 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.