Gavin Reijnders

Glittermoe (try-out)

donderdag
23 nov

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Muzikale debuutvoorstelling van de winnaar van het tv-programma Ik ga stuk! die gaat over de kunst van ‘ja, weet ik veel?’.

Gavin Reijnders is wel klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar schrijft hij er een liedje of een verhaal over. Zo ontstond zijn debuutvoorstelling Glittermoe die gaat over de kunst van ‘ja, weet ik veel?’.

In 2019 haalt Reijnders de finale van het Leidse Cabaret Festival. “Zijn nummers zijn ijzersterk”, schreef de jury. In 2022 wint hij het tv-programma Ik Ga Stuk!, waarin Stefano Keizers zoekt naar nieuw comedytalent.

regie: Dick van den Toorn

Nieuw talent

Deze voorstelling is van een Nieuw talent. Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Gavin Reijnders - Glittermoe (try-out)
Vanaf € 16,-
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.