Grof Geschud

Broeden

donderdag
02 dec

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

In Broeden ben je getuige van een hilarische en ontroerende poging van ex-geliefden Lander Severins en Myrthe van Velden – samen Grof Geschud - om hun gezamenlijke verlatingsangst los te laten. Een poging die duizend beelden krijgt in verhalen, nummers en scènes.

Een gate op vliegveld Zaventem, waar een man (De Lander) verwachtingsvol met een bord en een roos zijn grote liefde, of in ieder geval het beeld van zijn grote liefde (De Myrthe), opwachtte na zes weken van haar gescheiden te zijn en toen in een oogopslag zag dat haar afwijzing definitief was. Het nog maar net autonoom geworden hart van de vrouw brak bij het zien van alle pijn van de man, en zo bleef zij nog 732 dagen bij hem met scherven in haar borst.

Over Grof Geschud

Grof Geschud is een Vlaams-Nederlands cabaretduo. Ze leerden elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. 'Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling' schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten: 'twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel', aldus de jury.

tekst, spel & muziek: Myrthe van Velden & Lander Severins 

www.grofgeschud.eu        

De pers over Lijmen:

De Standaard ★★★★:
'Het is de onderlinge verwevenheid (…) die het geheel zo bijzonder maakt' '...uitstekende debuut' (...) 'frisse, prikkelende stijl'

Theaterkrant:
'…grote dramaturgische kwaliteit' (...) 'IJzersterke thematiek' (...) 'Wat een goed debuut'

Nieuwe maker

Wij maken graag plaats voor nieuwe makers in ons programma. Want ook de grootsten van nu, zijn ooit klein begonnen. Daarom staan theatermakers die een belofte zijn voor de toekomst bij ons op het podium.

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.       

Normaal € 17,00 / CJP € 15,50 / 65+ € 15,50 / Student € 15,50 / Cursist € 15,00