Harro van Lien

De wolf is terug (8+)

Omschrijving

"Is de wolf in aantocht? Lees verder op pagina 2."

“De gevolgen zijn niet te overzien als de wolf terugkeert in onze bossen!”

"Maakt u zich geen zorgen, maakt u zich als-tu-blieft geen zorgen.
De wolf komt niet terug. Allemaal valse berichten."

Prof. Dieleman: “Onze bossen zijn totaal ongeschikt voor dergelijke roofdieren.”

"Wolven gezien op nog geen 90 km van de grens."

Al jaren staan deze berichten in de kranten. Maar wat de kranten niet weten...: de wolf is er al! Met alle gevolgen van dien. 
Nergens ter wereld zijn de bossen zo keurig op orde als in ons land. In ‘De wolf is terug’ neemt Harro van Lien het publiek mee naar een bos vol keurige dieren. Plotseling verschijnt daar, rechtstreeks vanuit de bossen van Polen, een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf.

‘De wolf is terug’ gaat over wankele overtuigingen, de dood, het leven en een vraatzuchtige wolf die best voor rede vatbaar is. Een vertelvoorstelling van rasverteller Harro van Lien, vol komische personages.

Harro van Liens passie ligt bij betrokken theater. Hij maakt daarom voorstellingen die het publiek raken, maar toch bemoedigen. Hij maakt graag verhalen mooie verhalen in een theatrale verpakking. Harro won de Kijk|Kunst-Kup 2015/2016 met zijn voorstelling 'De verdwaalde Viking'. Deze voorstelling voor groep 5 en 6 van het basisonderwijs werd afgelopen jaar het hoogst gewaardeerd door leerlingen en leerkrachten van 318 scholen in 36 Zuid-Hollandse gemeenten.

Details

  • zondag 8 oktober
  • 15:00 uur
  • Jeugd
  • Steigerzaal
Terug naar overzicht

Prijzen

Normaal
€ 12,00
bieb-korting
€ 10,00
CJP
€ 10,50
Cursist
€ 10,00
Pas 65+
€ 10,50
Jeugd
€ 8,00
Lindenbende-pas
€ 6,00
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar