Henry van Loon

Jannie The Show Dog (try-out)

vrijdag
05 nov

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Henry bevindt zich in een spiksplinternieuwe levensfase: met kinderen én een pup. Genoeg materiaal voor een grappige en onnavolgbare voorstelling.

Toen Henry zijn vriendin met jonge kinderen ontmoette, werd hij zomaar ‘stiefvader’ of ‘bonuspapa’ of ‘jij bent niet mijn echte papa!’. Daarna nam Henry ook nog de pup Jannie The Show Dog in huis. Zijn burgermansbestaan was een feit. Als klap op de vuurpijl is hij vader geworden van een eigen dochter. Het gezin vormt het thema van zijn nieuwe voorstelling. Misschien wel herkenbaarder dan ooit, maar grappig en onnavolgbaar als altijd.

regie: Peter van de Witte | tekst: Rik van den Bos

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 20,00 / CJP € 18,50 / 65+ € 18,50 / Student € 18,50 / Cursist € 18,00