Het Filiaal en De Dansers

Hotel Hierwaardaar (8+)

zondag
13 mrt

aanvang om 15:00

Lindenbergzaal

Jeugd / Dans

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Hotel Hierwaardaar is een grappige, vreemde en herkenbare familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Over de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit.

Je bent aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden. Het is Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, klagend meubilair en stormende muren. Een hotel dat tegelijk grappig en vreemd, verontrustend én verbazingwekkend herkenbaar is.

gemaakt door: Josephine van Rheenen, Ramses Graus en Gabor Tarjan i.s.m. de spelers | choreografie Josephine van Rheenen | compositie Gábor Tarján | spel Marie Khatib-Shahidi/Yoko Ono Haveman, Wannes De Porre/Thomas Higginson, Blazej Jasinski en Anna Bentivegna | eindregie Monique Corvers 

www.dedansers.com | www.hetfiliaal.nl

Toegang met een coronatoegangsbewijs

Houd er rekening mee dat er bij deze voorstelling - totdat de maatregelen vanuit de overheid veranderen - om een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden met de CoronaCheck-app. Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. 

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 11,00