Het Filiaal en De Dansers

Hotel Hierwaardaar (8+)

zondag
21 feb

aanvang om 15:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Hotel Hierwaardaar is een grappige, vreemde en herkenbare danstheatervoorstelling over dwalen en doorzetten voor iedereen vanaf 8 jaar.

Je bent aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden. Het is Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, klagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en vreemd, verontrustend én verbazingwekkend herkenbaar.

gemaakt door: Josephine van Rheenen, Ramses Graus en Gabor Tarjan i.s.m. de spelers | choreografie Josephine van Rheenen | compositie Gábor Tarján | spel Marie Khatib-Shahidi/Yoko Ono Haveman, Wannes De Porre/Thomas Higginson, Blazej Jasinski en Anna Bentivegna | eindregie Monique Corvers 

Het Filiaal theatermakers en De Dansers
De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en doorzetten voor iedereen vanaf 8 jaar.

www.dedansers.com | www.hetfiliaal.nl

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 11,00