Het Laagland

WOOSH! (1,5+)

zondag
22 nov

aanvang om 11:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

WOOSH! is een eerste, adembenemende kennismaking met theater voor dreumesen en peuters. 

Karlijn en Bram nemen je mee in een wondere wereld gemaakt van…niets. Je ziet het niet, maar het is er wel. Met kleine bewegingen, een beetje lucht en nieuwsgierig makende geluiden roepen de acteurs met pure eenvoud de volle verwondering op bij de allerkleinsten én hun ouders.

Op een vloer van bubbeltjesplastic dagen Karlijn en Bram elkaar uit. Het vergt hun opperste concentratie om de bubbeltjes onder hun voeten niet te laten knappen. Karlijn en Bram houden hun adem in, maar de adem wil eruit: via een zucht en een bries naar een stem en een lied. En ineens … komt de wereld in beweging. Met lucht om naar te kijken én te luisteren.

Na afloop worden de kinderen samen met hun eigen (groot)ouders op speelse wijze uitgenodigd tot een kleine, zintuigelijke activiteit, geïnspireerd op de voorstelling. Uiteraard veilig en geheel coronaproof.

speelduur: 35 minuten.

concept en spel: Karlijn Hamer en Bram van Helden | coaching en eindregie: Inez Derksen

www.hetlaagland.nl

de Limburger:
"Van Helden en Hamer nemen je in een klein half uur mee naar de basis van theater: pure verwondering. Hoe je bijvoorbeeld met je adem geluid kan maken, dat je met dezelfde adem kan zingen, kan lachen en plezier kan hebben." 

Nieuwe maker

Karlijn en Bram zijn onderdeel van ons 'Nieuwe maker'-programma. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 7,50 / Jeugd € 7,50 / Cursist € 5,50

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.