Hippe Gasten

Doe mij een liedje speciaal (6+)

zondag
05 jul

aanvang om 16:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Lindenberg Theaterweekend: 3 t/m 5 juli 2020
Eindelijk, we mogen weer proeven van theater! We serveren je 3 verschillende voorstellingen op het gebied van cabaret, jeugd- en improvisatietheater. Het aantal plaatsen is beperkt door alle getroffen maatregelen omtrent corona, dus wees er snel bij!

>>> Lindenberg theaterprotocol (versie 2 juli 2020)
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen 
>>> Live vraag- en antwoordgesprek met onze manager programmering

Een kijkje in de keuken van vijf stoere liedjesmakers.

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje gaat helemaal over jou en lijkt wel speciaal voor jou geschreven te zijn! Het pakt je beet en vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Het enige dat je nog wil is meezingen en dansen. Hoe werkt zoiets? Wat is een liedje en wat doet het precies met je?

De Hippe Gasten zijn terug, en zij gaan het voor je uitzoeken! In hun unieke theatershow Doe mij een liedje speciaal kun jij een liedje bestellen bij de snackbar, en voor sommige kinderen wordt er zelfs een liedje op maat gemaakt. De vijf stoere mannen van Hippe Gasten geven je een kijkje in de keuken en laten je zien hoe je een liedje vakkundig bereid. Geen flauw, poezelig deuntje, maar een song overgoten met een lekker rocksausje en geserveerd met een paar onvergetelijke muzikale stunts!

regie: Mark Nochem | spel, band & concept: Jon van der Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg, Björn van den Boom en Maurice Kramer | artwork: Guus Munster

TIP: de Hippe Gasten beloven een lekkere ruige rockshow neer te zetten, en daarom is het aan te raden om gehoorbescherming mee te nemen voor de kleintjes onder ons!

Normaal € 12,50 / CJP € 11,00 / 65+ € 11,00 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 10,50

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.