Hippe Gasten

Doe mij een liedje speciaal (6+)

zondag
05 apr

aanvang om 15:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een kijkje in de keuken van vijf stoere liedjesmakers.

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje gaat helemaal over jou en lijkt wel speciaal voor jou geschreven te zijn! Het pakt je beet en vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Het enige dat je nog wil is meezingen en dansen. Hoe werkt zoiets? Wat is een liedje en wat doet het precies met je?

De Hippe Gasten zijn terug, en zij gaan het voor je uitzoeken! In hun unieke theatershow Doe mij een liedje speciaal kun jij een liedje bestellen bij de snackbar, en voor sommige kinderen wordt er zelfs een liedje op maat gemaakt. De vijf stoere mannen van Hippe Gasten geven je een kijkje in de keuken en laten je zien hoe je een liedje vakkundig bereid. Geen flauw, poezelig deuntje, maar een song overgoten met een lekker rocksausje en geserveerd met een paar onvergetelijke muzikale stunts!

regie: Mark Nochem | spel, band & concept: Jon van der Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg, Björn van den Boom en Maurice Kramer | artwork: Guus Munster

 

TIP: de Hippe Gasten beloven een lekkere ruige rockshow neer te zetten, en daarom is het aan te raden om gehoorbescherming mee te nemen voor de kleintjes onder ons!

Normaal € 12,50 / CJP € 11,00 / Pas 65+ € 11,00 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 10,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.