Hippe Gasten

Doe mij een liedje speciaal (6+)

zondag
03 feb

aanvang om 15:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een muzikaal feest voor jong en oud!

In deze spiksplinternieuwe show gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje, wat doet een liedje, wat schreeuwt een liedje, wat huilt een liedje? Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje gaat helemaal over jou en lijkt speciaal voor jou geschreven! Het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen!

Met ‘Doe mij een liedje speciaal’ kun je aan het loket een liedje bestellen! En voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. De zoektocht naar het liedje speciaal! Hippe Gasten laat in deze show de kracht van muziek voelen en zoals alleen Hippe Gasten je dat kan laten beleven. Natuurlijk weer vol rock ’n roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

spel, band & concept: Jon van der Elsen, Daan Koch, Richard Wallenburg, Björn van den Boom & Maurice Kramer | regie: Marc Nochem | artwork: Guus Munster

Hippe Gasten is een band die speciaal voor kinderen muziek, popconcerten en theaterprogramma’s maakt. “Er wordt te weinig goede muziek voor kinderen gemaakt” vinden Hippe Gasten. Hippe Gasten bestaat uit vijf topmuzikanten die allemaal een voorliefde voor rockmuziek hebben. De liedjes, in eerste instantie bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, vallen ook erg goed in de smaak bij ouders. Inmiddels heeft de groep drie cd’s, meerdere theaterprogramma’s, honderden optredens in alle uithoeken van Nederland en België en een platencontract op haar naam staan.

Bekijk hier alvast de trailer:

Normaal € 12,00

Pas 65+ € 10,50 / Jeugd € 8,00 / CJP € 10,50 / Cursist € 6,00