Ida van Dril

De Vliegende Hollander (7+)

zondag
25 feb

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De Vliegende Hollander is een spannend en grappig spookverhaal voor iedereen die nog niet weet dat bang zijn helemaal niet eng is.

Poppenspeler Ida van Dril duikt in het mysterieuze verhaal van het beroemde spookschip en neemt je mee naar de woeste zee. Een muzikale en grappige voorstelling met laffe helden en heldhaftige lafaards.

www.idavandril.nl

Recensies

Theaterkrant:
“Ida van Driel verbeeldt heel mooi en naturel met plastic, blik en stoffen dingetjes een theaterwereld der dingen waarin het heerlijk vertoeven is.”

Kortingen

Met een biebpas van OBGZ krijg je € 2,50 korting op deze voorstelling. LET OP: deze korting geldt alleen op de jeugdprijs. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 15,00 / CJP € 13,50 / 65+ € 13,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 9,00 / Cursist € 13,00 / Voordeel met je biebpas € 6,50

Ida van Dril - De Vliegende Hollander (7+)
Vanaf € 6,50
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.