Jan Beuving & Patrick Nederkoorn

De andere oudejaars

zaterdag
14 nov

aanvang om 19:00

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Cabaretier, wiskundige en taalkunstenaar Jan Beuving en cabaretier en politicoloog Patrick Nederkoorn nemen in hun nieuwe cabaretvoorstelling het jaar 2020 grondig onder handen.

Wordt 2020 een extreme piek in de wereldgeschiedenis? Of een niet te onderscheiden knikje in de curve van de tijd? Over 100 jaar zullen we het antwoord weten. Maar daar kunnen Jan Beuving en Patrick Nederkoorn natuurlijk niet op wachten. Dus leggen zij het jaar nu vast aan de beademing. Wie verdient een standbeeld en wie trekt het weer omver? Alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs. 

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn maakten in 2018 en 2019 samen een programma over de Belastingdienst. Het resultaat was volle zalen, een Annie M.G. Schmidtprijs en het ontslag van de staatssecretaris van financiën. Nu nemen Jan en Patrick, met Tom Dicke aan de piano, 2020 onder handen. Je mag dus verwachten dat ook daar geen seconde van overblijft.

tekst en spel: Jan Beuving en Patrick Nederkoorn | muziek: Tom Dicke

www.janbeuving.nl | www.patricknederkoorn.nl

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 20,00 / CJP € 18,50 / 65+ € 18,50 / Student € 18,50 / Cursist € 18,00

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.