Jan Beuving

Rotatie

zaterdag
16 nov

aanvang om 20:30

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een volstrekt nozele, navolgbare en benullige show over de wiskundige draai aan dingen.

Een rotatie is een wiskundige draai. En dat is wat Jan Beuving doet: hij geeft een wiskundige draai aan de dingen. De taal maakt pirouettes in zijn liedjes en de logica tolt in zijn zinnen. Of je duizelig wordt? Dat is niet de bedoeling. Alles is volstrekt nozel, navolgbaar en benullig. In Rotatie zit Tom Dicke zoals altijd aan de vleugel en Jan zelf heeft zijn ruitjesoverhemd gestreken. Daarnaast is de pers op allerlei overtreffende trappen geklommen om de voorstelling te omschrijven. “Schitterend programma, knappe grappen en puntgave liedjes”, aldus de Volkskrant (****). “Een wiskundige waar je naar blijft luisteren”, zei Trouw (****). “Origineel, grappig en ontroerend. IJzersterk”, volgens NRC Handelsblad (*****). En de Theaterkrant schreef: “Een programma dat de perfectie benadert.”

regie: Geert Lageveen | tekst en spel: Jan Beuving | muziek: Tom Dicke | techniek: Rob Touwslager | met dank aan: Adri Altink

NRC Handelsblad *****:
“Wiskunde was nog nooit zo grappig. (…) Intrigerende denker en een zeer geestige cabaretier. (…) Het is ongelooflijk hoeveel sterke liedjes er in de voorstelling zitten. (…) Origineel, grappig en ontroerend programma.”

Trouw ****:
“Jan Beuving, een wiskundige naar wie je blijft luisteren. (…) Beuving amuseert én ontroert.”

De Telegraaf ****:
“Buitengewoon intelligente humor van een interessante loot aan de cabaretboom.”

de Volkskrant ****:
“Beuving lost hoge verwachtingen in met knappe grappen en puntgave liedjes.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 17,50 / CJP € 16,00 / Pas 65+ € 16,00 / Student € 16,00 / Cursist € 15,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.