Janneke de Bijl

Dit is het nou

donderdag
14 apr

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

In Dit is het nou observeert Janneke er weer op los. Janneke beschrijft wat ze ziet, legt de onlogica daarvan bloot en fileert wat gefileerd dient te worden. En dat allemaal in Janneke-stijl: zwartgallig, herkenbaar en doorspekt met onderkoelde humor. “Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt” (de Volkskrant ★★★★).

Net als iedereen heeft Janneke misschien niet lang meer te leven. Ze wil geen kind, geen broodfonds en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt (liever niet zelfs). Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe precies even leuk vindt als een maand Curaçao?

Janneke is lid van Comedytrain, won in 2017 de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot een van de comedytalenten van 2019. 

De pers over haar vorige voorstelling Zonder zin kan het ook:

de Volkskrant ★★★★:
“Scherpzinnige, soms vileine en dan weer liefdevolle observaties over zichzelf en haar omgeving.”

Het Parool
“Met zelfspot en engagement belicht Janneke de Bijl de kleinste ontmoetingen en gedachten.” (…) “Wat fijn dat er types als Janneke de Bijl rondlopen.”

www.jannekedebijl.nl

Toegang met een coronatoegangsbewijs 

Houd er rekening mee dat er bij deze voorstelling - totdat de maatregelen vanuit de overheid veranderen - om een coronatoegangsbewijs gevraagd kan worden met de CoronaCheck-app

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 17,50