Janneke de Bijl

Zonder zin kan het ook

zaterdag
30 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2017 fileert zichzelf en de wereld.

Janneke de Bijl studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van cabaretfestival Cameretten. In haar debuutvoorstelling Zonder zin kan het ook is ze niet alleen streng voor zichzelf, maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Janneke beantwoordt vragen als “hoe weet je of je ‘liefs’ of ‘groetjes’ moet schrijven?”, “wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden?” en “waarom lost hardlopen niets op?”. De Volkskrant: “Haar ‘niet zo gezellige’ levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.”

regie: Wimie Wilhelm | tekst en uitvoering: Janneke de Bijl | muziek: Janneke de Bijl en Johan Hoogeboom | tekstadvies: Eveline Mol | Met dank aan: Comedytrain

de Volkskrant over Janneke:
“Haar ‘niet zo gezellige’ levenshouding, waaronder ook veel gevoel schuil blijkt te gaan, leidt tot een lange stroom komische observaties.”

Dagblad van het Noorden over Janneke:
“Haar podiumpresentatie is verbazingwekkend knap, haar omgang met het publiek van een vanzelfsprekend gemak.”

Sanne Wallis de Vries over Janneke:
“Janneke heeft gewoon een funny brain.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Uitverkocht

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / Pas 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.