Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige... (try-out)

donderdag
02 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Ongezouten mening versus nuancerende informatie in Niet gehinderd door enige kennis.

lees meer

Voor zijn tweede programma zit Jasper van der Veen – winnaar van de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2019 - propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen, maar tegelijkertijd loopt zijn brein steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Recensies

NRC Handelsblad ★★★★ over Het dreigt volslagen goed te komen:
“Jasper van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.”

Theaterkrant:
“Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.”

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00

Jasper van der Veen - Niet gehinderd door enige... (try-out)
Vanaf € 17,-
Tickets  kopen