Jasper van der Veen

Het dreigt volslagen goed te komen (TO)

donderdag
10 dec

aanvang om 20:00

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal en dus niet in de Steigerzaal.

In zijn debuutvoorstelling vertelt Jasper van der Veen, winnaar van de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019, mooie en slimme verhalen vol sterke grappen.

Jasper is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties, fileert hij de maatschappij en toont onze blinde vlekken en dooie hoeken. Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? Dat gaan we zien.

regie: Peter van de Witte

Nieuwe maker

Japser van der Veen is een 'Nieuwe maker'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 17,00 / CJP € 15,50 / 65+ € 15,50 / Student € 15,50 / Cursist € 15,00

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.