Jasper van Kuijk

Janus

Omschrijving

Nu alles en iedereen steeds extremer wordt, verlangt Jasper van Kuijk terug naar het veilige midden. Maar Jasper is niet bepaald doorsnee. Zijn uitgesproken meningen passen niet tussen gemiddeld en modaal. Daarom bekijkt hij in ‘Janus’ de zaken eens radicaal van twee kanten.

Van Kuijk zet zijn tanden in het nu, met de aanstekelijke mix van scherpte en lichtvoetigheid die je misschien kent van zijn ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’-columns in de Volkskrant. Hij analyseert, fileert en serveert met een lach. Het resultaat? Cabaret om bij naar voren te leunen, dat vermaakt en ook nog eens ergens over gaat. Theaterkrant schreef over zijn vorige programma ‘Onder de streep’: “Een boeiend verteller, een prettig narrige cabaretier met een fijne kritische blik.”

In de pers:

de Volkskrant over zijn vorige programma ‘Onder de streep’ ***:

“Van Kuijk laat in een hoog verteltempo veel interessants passeren. Het is knap hoe hij al zijn losse onderwerpen verbindt met de angst die hij voelt voor een wereld waarin niks meer te ontdekken valt.”

Last minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, dan kun je bij de kassa een last minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart. Lees meer over onze studentenkortingen.

Details

Terug naar overzicht

Prijzen

Normaal
€ 17,50
CJP
€ 16,00
Ticket & Dagschotel
€ 31,00
Student
€ 16,00
Cursist
€ 15,50
Pas 65+
€ 16,00
In mijn agenda plaatsen
Google agenda | ICalendar