Jeroen Leenders

Reboot

zaterdag
28 aug

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Let op: deze voorstelling vindt plaats in de Lindenbergzaal.

Een ruige improvisatieshow van hét stand-up comedytalent van België.

Hij trad als eerste Belg toe tot het prestigieuze Comedytrain en zijn optreden op East Side Comedy Night en Festival op ’t Eiland 2019 was een daverend succes. Hoogste tijd voor een volwaardige comedyset van deze Vlaming!

Jeroen Leenders gooit de theateretiquette zonder pardon overboord met een vorm van kunst dat zichzelf creëert op het podium. Een vorm waarin Jeroen Leenders zich thuis voelt. Een vorm waarbij hij zichzelf toont zoals hij werkelijk is, in het moment, want geen enkele dag is hetzelfde in het krankzinnige brein van deze Vlaming. Er wordt een gefocust publiek verwacht dat opgewassen is tegen een ruige show, waarin geen enkel onderwerp wordt vermeden.

Verwacht geen thema of cabaret, geen overduidelijke maatschappelijke boodschap, en vooral geen sociaal aangepaste show. Pas op het einde komen we te weten wat de rode draad was. Of nog beter, wat alle rode draden hadden kunnen zijn.

Met supportact Hassan El Rahaui, rijzende ster binnen de Nederlandse comedy scene.

El Rahaui behaalde in 2018 de Cameretten-finale behaalde. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.”

Lindenberg Theaterweek

Deze voorstelling is onderdeel van de Lindenberg Theaterweek. In de laatste week van augustus ervaar je bij ons hoe mooi theater was, is én gaat zijn met een aantal ijzersterke cabaret- en jeugdvoorstellingen die we het afgelopen seizoen hebben moeten missen. 

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 17,50

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.