Jeroens Clan

Korte Metten (try-out)

donderdag
19 okt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Fris, grofgebekt zapcabaret met een eigentijdse portie kwetsbaarheid.

Jeroens Clan steekt het muzikaal zapcabaret van de jaren negentig in een nieuw jasje. Fris, grofgebekt en met gestrekt been. Maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Gelukkig maar. Je mag er dus gewoon om lachen. Huilen doen ze thuis wel.

www.jeroensclan.nl

Recensies

De pers over Jeroens Clan:

Theaterkrant:
“Het drietal geeft een dramaturgisch interessante, vernieuwende draai aan dat mensonterende cabaret, zoals dat van Hans Teeuwen en Theo Maassen.”

Leidsch Dagblad:
“Een bijzondere combinatie van grofgebektheid en onzekerheid (…) waarmee ze een eigen geluid toevoegen aan het cabaretlandschap.”

Nieuw talent

Deze voorstelling is van een Nieuw talent. Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina.

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar mailto:c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 19,00 / CJP € 17,50 / 65+ € 17,50 / Student € 17,50 / Cursist € 17,00

Jeroens Clan - Korte Metten (try-out)
Vanaf € 17,-
Tickets  kopen

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Ook staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.