Jim Deddes & Oscar Aerts

DE JOARDY SHOW

woensdag
22 mei

aanvang om 20:00

Schouwburg Nijmegen

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

In deze sketchvolle theatershow brengt Jim Deddes het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond met de hits Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en meerdere comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST en Costa!).

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (De Oost en Hardcore Never Dies) JOARDY FILM; een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube-fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim en Jan drie seizoenen van de webserie JOARDY SEASON welke in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won.

tekst: Jim Deed & Jan Hulst | regie: Jan Hulst | muziek: Nick Putman

LET OP: deze voorstelling is onderdeel van Programma voor de stad. Kaartverkoop en locatie: Stadsschouwburg Nijmegen. 

Programma voor de Stad

Deze voorstelling is onderdeel van Programma voor de Stad, waarin we samen met de Stadsschouwburg en LUX bijzondere voorstellingen programmeren, die een plek verdienen in de stad. Wil je meer weten over Programma voor de Stad? Kijk dan op onze Programma voor de Stad-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Normaal € 22,50

Jim Deddes & Oscar Aerts - DE JOARDY SHOW
Vanaf € 22,50
Tickets kopen