Jonge makers: Sasha, Tabe en Matthijs

Wachten op Jasper (6+)

donderdag
18 jul

aanvang om 15:00

Eilandtheater

Jeugd

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Vincent en Emiel wachten al een tijdje op Jasper. Ze wachten… ze wachten en wachten… en wachten maar bij die ene boom. Al die tijd wachten, die kun je maar beter vullen met iets nuttigs. Maar wanneer is iets nou nuttig? Is dat eigenlijk wel een goede vraag? En waarom is het belangrijk dat je altijd een vraag stelt? En of dit goede vragen zijn? Of is dat helemaal niet belangrijk? Aan de hand van de Grote Dode Denkers vullen Vincent en Emiel hun wachttijd.

Wachten op Jasper is een filosofische voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar, met een verhaal over het belang van kritisch denken. Na de voorstelling is er een nagesprek met de spelers.

In de serie ‘jonge makers’ geeft de Lindenberg jonge theatermakers de kans om te spelen, vlieguren te maken en ervaring op te doen. Deze makers zijn wel heel ‘jong’: Wachten op Jasper is hun afstudeervoorstelling voor ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.

Spel: Jonathan Huisman en Tabe Bosma

Concept en regie: Sasha Slierendrecht

Tekst: Sasha Slierendrecht

* Deze voorstelling is een onderdeel van Festival op ’t Eiland en vindt plaats op het Stadseiland (tussen Nijmegen en Lent in). Festival op ’t Eiland is een festival tijdens de Vierdaagsefeesten, met (straat)theater, kinderactiviteiten en – voorstellingen, muziek, lekker eten en drinken en een onnavolgbare Eilandsfeer. Kijk op www.opheteiland.nl voor het volledige programma.

Festival op ’t Eiland wordt georganiseerd door de Lindenberg en De Schoenfabriek en is onderdeel van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

Normaal € 3,50

Jeugd € 3,50