Jongerenbands Lindenberg

Lindenberg Take Over @ Waalhalla

zondag
26 mrt

aanvang om 13:00

Waalhalla

Cursus-presentatie

« vorige

Over deze voorstelling

Deze middag nemen de jongerenbands van de Lindenberg skatepark Waalhalla over met livemuziek op twee podia. Pop, Rock, R&B en hiphop: elke band heeft weer een eigen geluid en stijl.

lees meer

Het is een mooi programma met indrukwekkende namen als Mind the Gap, The Devils en Legends Never Die. In totaal zullen er 19 bands te horen zijn! Waalhalla zorgt daarnaast ook voor toffe skate & grafity clinics en de bar is open voor een hapje en een drankje.

Deze editie wordt afgesloten door twee bands die meedingen om de Roos van Nijmegen. Dé competitie voor muzikaal talent in Nijmegen. We gaan zien: De Hoge Raad en De Gang van Zaken.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 0,00

Jongerenbands Lindenberg - Lindenberg Take Over @ Waalhalla
€ 0,-

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.