Jongerenproductie theater 15-18 jaar

Summer Holiday

vrijdag
09 jun

aanvang om 20:00

Steigerzaal

Cursus-presentatie

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Eindelijk is het zover: de zomervakantie! Het grote genieten kan eindelijk beginnen. Zet je tentje maar alvast op, tover je barbecue tevoorschijn, klap je stoeltje uit en verder lekker niets meer doen. Die ene familie is wel heel raar, laten we vooral niet teveel staren! In Summer Holiday zien we het wel en wee op een zomerse camping. Kan je iedereen op het grasveld vertrouwen? 

Lindenberg Presenteert

Bijna alle cursussen worden tijdens Lindenberg Presenteert, van 31 mei t/m 11 juni, afgesloten met een cursuspresentatie. Dat is een belangrijk onderdeel van het leren in de kunsten: hoe breng je jouw kunstvorm over op publiek, samen met je medecursisten? 

Bekijk hier het hele aanbod van Lindenberg Presenteert.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 5,00 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 2,50

Jongerenproductie theater 15-18 jaar - Summer Holiday
Vanaf € 2,50
Tickets  kopen

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Ook staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.