Joost Spijkers

HOTEL SPIJKERS

vrijdag
08 okt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Concert / Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

In HOTEL SPIJKERS hoeft een mens nooit alleen te zijn. Samen met Joost Spijkers - in 2018 winnaar van de Poelifinaro voor Spijkers II - en zijn geweldige band wordt er gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Hier zou je wel voor eeuwig willen blijven logeren.

Een man loopt geschrokken en verdwaasd de lobby van een hotel binnen. Zijn kleding druipt van het water en hij zit onder de butsen en schrammen. Over zijn arm hangt zijn natte trouwpak. Hij slaat op de hotelbel en wacht op de nachtportier. Het orkestje in de lobby speelt onverstoorbaar door.

Tijdens het wachten flitst het leven van de man aan hem voorbij. Golven van zoete, pijnlijke en geestige herinneringen volgen elkaar op. Aangejaagd door de muzikanten bezingt de man alle hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Een hartstochtelijke ode aan de levenden én de doden uit zijn geschiedenis.

regie: Titus Tiel Groenestege | tekst: Peer Wittenbols en Joost Spijkers | muziek: Joost Spijkers, Arend Niks, Arno Bakker, Andreas Suntrop en Stan Mitrovic

www.joostspijkers.nl

De pers over zijn vorige voorstelling Spijkers II:

Theaterkrant ★★★★★:
'Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal. Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.'

Trouw ★★★★:
'Spijkers II is zoals een goed theaterconcert moet zijn: een losse aaneenschakeling van prachtige liedjes - veelal van de hand van Peer Wittenbols - gebracht door Joost Spijkers, een theatrale, pure zanger. Naast hem staat een geweldige band die hem op alle fronten ondersteunt.'

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50