Kasper van der Laan

Warm (try-out)

vrijdag
13 jan

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Is het cool, chill, fresh of hot? Nee joh, het is Warm, de tweede voorstelling van Kasper van der Laan. Deze mafkees blijft maar aanstormen en is ongekend grappig, absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en ook nog eens sexy.

lees meer

Kasper van der Laan was publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019 en genomineerd voor de Neerlands Hoop 2020 voor zijn juichend ontvangen debuutvoorstelling 1 Kilo.

www.kaspervanderlaan.nl

Recensies

Algemeen Dagblad ★★★★★ over 1 Kilo:
“Kasper van der Laan is een natuurtalent.”

NRC Handelsblad ★★★★★ over 1 Kilo:
“Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show.”

De Volkskrant ★★★★ over 1 Kilo:
“Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. (…) Het duurde even, maar dan ben je ook wat: de bijzonderste debutant van het jaar.”

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Uitverkocht

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Kasper van der Laan - Warm (try-out)
Vanaf € 16,50
Uitverkocht