Katinka Polderman

Masterclass beslisbomen maken

zaterdag
30 sep

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Lezing

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Katinka Polderman kun je kennen van haar liedjes die ze al jaren zingt, maar anno 2023 is ze ook Beslisbomenmaker des Vaderlands. Zo schrijft en tekent ze o.a. voor de Volkskrant en Onze Taal.

In mei verscheen bij Lebowski het boek Beslisbos, met de beste beslisbomen tot nu toe én nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde bomen. Hierin geeft Polderman een overzichtelijk en kordaat antwoord op vragen als 'Staat u in uw kracht?', 'In welk geologisch tijdvak bent u beland?' en 'Bent u wakker of bent u woke?' 

Nu geeft Polderman een exclusieve masterclass beslisbomen maken. Verwacht een spectaculaire powerpointpresentatie, in elkaar geknutseld door Polderman zelf. En wijze lessen over het maken van beslisbomen, over creativiteit en de lol van jezelf verrassen. Tussen de regels door leer je hoe je in het leven kunt staan als een echte beslisboomchirurg. Een avond met een grote glimlach waarin je ook nog wat opsteekt. Tegendraads, origineel en nuchter.

Geen idee wat een beslisboom is? Neem dan eens een kijkje op de instagrampagina van Katinka

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Uitverkocht

Normaal € 17,00 / CJP € 15,50 / 65+ € 15,50 / Student € 15,50 / Cursist € 15,00

Katinka Polderman - Masterclass beslisbomen maken
Vanaf € 15,-
Uitverkocht

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.