Kiki Schippers

WAAR (reprise)

donderdag
05 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.

Kiki Schippers is eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar, fel en bovendien een hartveroveraar, die met haar liedjes het publiek moeiteloos om haar vinger windt. Ze won Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en werd nét niet de Slimste Mens. In satirische bijdrages op radio, tv en in de krant bijt ze zich speels vast in de actualiteit. Maar net wanneer ze een rustige haven denkt te bereiken, vliegt ze genadeloos uit de bocht. Verrassend, ontroerend en muzikaal fileert ze de zoektocht naar houvast wanneer de grond weer eens onder haar wegzakt. WAAR je dan naartoe gaat? Kiki Schippers laat het weten in een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.

regie: Wilhelmer van Efferink

Theaterkrant:
"Vorm en inhoud grijpen op een prachtige manier op elkaar in."

NRC Handelsblad: 
"Schippers’ liedjes variëren van teer tot ruig en van cabaretesk tot ontroerend (...) altijd zorgvuldig geformuleerd en welluidend gezongen"

de Volkskrant:
"Grappig en gevoelig"

De Telegraaf:
"Schippers trakteert haar publiek op muzikale pareltjes"(...) "Oprecht, kwetsbaar en breekbaar"

Dagblad vh Noorden:
"Haar humor is intelligent en authentiek"


Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 16,50 / CJP € 15,00 / Pas 65+ € 15,00 / Student € 15,00 / Cursist € 14,50

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.