Kim Schuddeboom

Ongeschreven (try-out)

donderdag
16 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

De eerste avondvullende stand-up show van Kim Schuddeboom.

lees meer

Kim Schuddeboom heeft een bliksemcarrière. Ze staat pas een paar jaar op de planken, maar vond razendsnel haar draai bij collectief Comedytrain, staat dit voorjaar in een double bill met Ronald Goedemondt en presenteert komend seizoen haar eerste avondvullende stand-up show. De inhoud van Ongeschreven is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar. Dat is helemaal niet erg; uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je over jezelf werkelijk geen idee hebt?

www.dekeetbv.nl

Nieuwe maker

Deze voorstelling valt onder onze 'Nieuwe makers'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina.

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

 

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Kim Schuddeboom - Ongeschreven (try-out)
Vanaf € 16,50
Tickets  kopen