Kim van Zeben

Beuk! (4+)

zondag
24 mrt

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Beuk! is een familievoorstelling vol spectaculaire achtervolgingen, vrolijke gevechten, komische valpartijen en vriendschap uit onverwachte hoek.

Als Sjef de Muis zijn huis verliest, vindt hij een schuilplaats onder een blokhut in het bos. Beuk de Houthakker is er niet blij mee: het is haar hut en Sjef moet weg! Als ook Uil zich ermee bemoeit, raken ze steeds meer verstrikt in een strijd om het bos. Een slapstick vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Maar bovenal een ontroerend verhaal over echte vriendschap en liefde voor de natuur.

concept & tekst: Kim van Zeben en Bram de Goeij | regie: Bram de Goeij | spel: Kim van Zeben en Rogier in ’t Hout | dramaturgie: Manon Wittebol | toneelbeeld: Hester Jolink

www.kimvanzeben.nl

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 15,00 / CJP € 13,50 / 65+ € 13,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 9,00 / Cursist € 13,00 / St. Leergeld € 0,00

Kim van Zeben - Beuk! (4+)
€ 0,-
Tickets  kopen