Kirsten van Teijn

JALOEZIE IS EEN BITCH (try-out)

zaterdag
04 nov

aanvang om 20:15

Karolingenzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin verliefd wordt op een ander, wordt haar open mind keihard op de proef gesteld. JALOEZIE IS EEN BITCH.

De winnares van de Neerlands Hoop 2002 voor (S)EXPERIMENT gaat met hartverscheurende humor het gevecht aan met juicy jealousy in een opzwepende, kleurrijke en muzikale voorstelling over onconventioneel liefhebben en hoe dat vorm te geven.

www.kirstenvanteijn.nl

Recensies

De pers over haar vorige voorstelling (S)EXPERIMENT:

Theaterkrant:
 “Een fijne, eerlijke, ontroerende voorstelling.”

Trouw:
“Alles komt recht uit het hart. Dat geeft de voorstelling precies het soort kwetsbaarheid dat cabaret spannend maakt om naar te kijken.”

NRC:
“Ze straalt feller dan de grote flitsende, van kleur veranderende neonlichten. Haar energieniveau schommelt tussen een 10 en een 9,7.”

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Kirsten van Teijn - JALOEZIE IS EEN BITCH (try-out)
Vanaf € 16,50
Tickets  kopen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.