Kirsten van Teijn

(S)EXPERIMENT

vrijdag
27 aug

aanvang om 20:30

Lindenbergzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Een cabaretvoorstelling rondom ‘21e-eeuwse liefde’ vol hilarische anekdotes en prachtige liedjes over identiteit, seksualiteit en gender.

We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte, is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren? Kirsten begint bij de liefde.

Met veel humor en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom kiezen? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster. Kirsten doet het uit de doeken in een cabaretvoorstelling rondom ‘21e-eeuwse liefde’ vol hilarische anekdotes en prachtige liedjes over identiteit, seksualiteit en gender.

www.kirstenvanteijn.nl

De pers over haar vorige cabaretvoorstelling NOBEL:

NRC:
“Ze is een fantastische performer, die soepel contact maakt met het publiek en een fijne energie heeft. Ook de vele liedjes overtuigen. (…) Van Teijn heeft een prachtige stem waarmee ze lekker kan uithalen.”

De Telegraaf:
“Van Teijn is theatraal sterk en bovendien een prettige podiumpersoonlijkheid om naar te kijken.”

Theaterkrant:
De liedjes van Van Teijn zijn afwisselend rauw en ingetogen” (…) “Het muzikale geweld en de sprankelende podiumpersoonlijkheid van Van Teijn houden je bij de les.”

Lindenberg Theaterweek

Deze voorstelling is onderdeel van de Lindenberg Theaterweek. In de laatste week van augustus ervaar je bij ons hoe mooi theater was, is én gaat zijn met een aantal ijzersterke cabaret- en jeugdvoorstellingen die we het afgelopen seizoen hebben moeten missen. 

Bekijk in het filmpje hieronder alle coronamaatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek. 

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.