KlapstoelKabaret

Kiki Schippers & Thijs van de Meeberg

donderdag
20 aug

aanvang om 20:00

Binnenplein

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Lindenberg Zomerfestival
Beleef een zomerse week vol voorstellingen, workshops en muziek voor jong en oud in en rond de binnentuin van de Lindenberg! Het Lindenberg Zomerfestival vindt plaats van 17 t/m 22 augustus 2020. Uiteraard worden er diverse voorzorgsmaatregelen getroffen omtrent het coronavirus (zie onderaan deze pagina).

KlapstoelKabaret is de perfecte ‘coronaproof’-theatervoorstelling in de buitenlucht! Met hun pop-up buitenpodium komen de Klapstoelkabaret-artiesten naar de Lindenberg. Je neemt zelf een klapstoel mee die op 1.5 meter uit elkaar gezet worden. Een soort huiskameroptreden in een hele grote openluchthuiskamer. Geniet onbezorgd van cabaret in zomerse sferen!  

Tijdens Klapstoelkabaret zie je deze avond optredens van Kiki Schippers en Thijs van de Meeberg. 

Over Kiki Schippers
Kiki Schippers won de publieksprijs én de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Ze bedrijft satire bij Spijkers met Koppen, schrijft columns voor het AD, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Er spoelen mensen aan en werd al vier keer genomineerd voor het beste theaterlied.

Over Thijs van de Meeberg
Thijs van de Meeberg won de jury en publieksprijs van het Leidsch Cabaret Festival in 2015 en in 2018 het Stijgend Applaus Stipendium. Hij was columnist bij Frits! de stadsglossy van Eindhoven en samen met Remy Evers vormt hij de theatergroep Un, Dos, Stress. De Volkskrant noemde hem ‘een fijne Freek de Jonge light’ en Theaterkrant schreef: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’

Tijdsduur voorstelling: 90 minuten. 

NB: Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de Lindenbergzaal. 

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het Lindenberg Zomerfestival en het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol (versie 2 juli 2020)
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 15,00

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.