KlapstoelKabaret

Vlamousse & Pieter Verelst

woensdag
19 aug

aanvang om 20:00

Binnenplein

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Lindenberg Zomerfestival
Beleef een zomerse week vol voorstellingen, workshops en muziek voor jong en oud in en rond de binnentuin van de Lindenberg! Het Lindenberg Zomerfestival vindt plaats van 17 t/m 22 augustus 2020. Uiteraard worden er diverse voorzorgsmaatregelen getroffen omtrent het coronavirus (zie onderaan deze pagina).

KlapstoelKabaret is de perfecte ‘coronaproof’-theatervoorstelling in de buitenlucht! Met hun pop-up buitenpodium komen de Klapstoelkabaret-artiesten naar de Lindenberg. Je neemt zelf een klapstoel mee die op 1.5 meter uit elkaar gezet worden. Een soort huiskameroptreden in een hele grote openluchthuiskamer. Geniet onbezorgd van cabaret in zomerse sferen!  

Tijdens Klapstoelkabaret zie je deze avond optredens van Vlamousse en Pieter Verelst. 

Over Vlamousse
Vlamousse, bestaande uit Brigitte van Bakel en Maya van As, wint in 2019 de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen aan de hand daarvan als ‘schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes’. Vlamousse benoemt totdat er niks meer te benoemen valt. ‘Maak het bespreekbaar’, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk of ze smijten het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd.

Over Pieter Verelst
Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt de Vlaamse comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 toerde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling Mijn broer en ik (vijf sterren in De Standaard) door Nederland en België. Afgelopen februari trad hij met zijn voorstelling Amai op in de Lindenberg. Een voorstelling vol typische humor en muzikale vondsten. 

Tijdsduur voorstelling: 90 minuten. 

NB: Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de Lindenbergzaal. 

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het Lindenberg Zomerfestival en het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol (versie 2 juli 2020)
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Normaal € 15,00

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.