Klein Amsterdam Producties

Het Astronautje (4+)

zondag
25 okt

aanvang om 11:00

Steigerzaal

Jeugd

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

In de kindervoorstelling Het Astronautje maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart en het leven als astronaut.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? In Het Astronautjegeïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers, maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut en met onze mooie maar kwetsbare planeet. André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

André Kuipers woonde en werkte ruim een half jaar in het internationale ruimtestation ISS en schreef vijf kinderboeken over André het astronautje en maakte met illustrator Natascha Stenvert het prachtige prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019.

tekst: André Kuipers | regie: Albert Klein Kranenburg | spel: Christian van Eijkelenburg

www.kleinamsterdamproducties.nl

Lees hieronder de maatregelen die we hebben genomen rondom voorstellingsbezoek en veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus. 

>>> Lindenberg theaterprotocol
>>> Veelgestelde vragen over onze coronamaatregelen

Uitverkocht

Normaal € 13,00 / CJP € 11,50 / 65+ € 11,50 / Jeugd € 8,50 / Cursist € 11,00 / bieb-korting € 6,50

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.