Lebbis

De Ziel (try-out)

donderdag
11 nov

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Lebbis is de man die scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen met een flinke scheut humor overgiet. Hij komt terug naar het theater met het derde deel uit de trilogie De Bovengrens waarin hij het gaat hebben over de ziel.

Sta je op een mooie zomeravond, kan ook een winteravond zijn, als je maar buiten bent, naar de sterrenhemel te kijken. Dan weet je ogenblikkelijk; wij doen er totaal niet toe. Of wij er zijn of niet zijn is irrelevant. Als wij er niet toe doen, rest ons maar één ding. Doen Alsof. Doen alsof we er toe doen. En dat spelletje noemen we dan leven. Met die ziel van ons. En het mooie van doen alsof is, dat alles kan. We kunnen het spel helemaal zelf ontwerpen, de regels, de beloning, het begin en het einde.

Precies dat gaat Lebbis met je bespreken en wel op uiterst humoristische wijze. Want dat ben je van hem gewend en daar heeft hijzelf ook lol in.

De pers over De Ervaring – De Bovengrens II:

NRC ★★★★:
‘Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme formulering gieten. Het zijn vermakelijke en onderhoudende verhalen waarmee hij zijn publiek in de greep houdt.’

Het parool:
‘Lebbis toont zich in nieuwe show een meester van de omdraaiing.’

Let op! Toegang met een coronatoegangsbewijs

Je bent welkom bij deze voorstelling op vertoon van een entreekaartje én een coronatoegangsbewijs die je toont met de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze coronapagina of bekijk onderstaand filmpje.  

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00