Lebbis

De Ervaring - De Bovengrens II (try-out)

donderdag
10 okt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen.

Lebbis, een man van scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen, keek in het eerste deel van De Bovengrens naar waarin we te ver gaan: nog meer eten, meer reizen, meer van alles. In deel twee zoekt hij uit hoe we weer iets kunnen ervaren. Want de zin van het leven zit in ‘iets meemaken’. En het toppunt van ‘meemaken’ is dan weer ‘een ervaring’. De dingen die je een paar jaar later nog weet. De eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal dat je leest. “Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat.” (NRC Handelsblad **** over De Bovengrens)

de Volkskrant **** over ‘De Bovengrens
“Lebbis is in vorm en weet zijn bekende, knalgroene boodschap haarscherp en humoristisch te verwoorden. (…) Zijn moralisme werkt in de knap opgebouwde voorstelling nooit op de zenuwen. Lebbis’ redeneringen zijn zo slim en subtiel dat je je snel laat overtuigen. (…) De gedreven verteller die soms weer lekker fel uit zijn slof schiet, weet als geen ander hoe hij zijn boodschap moet overbrengen.” 

NRC Handelsblad **** over ‘De Bovengrens
“Lebbis levert op overtuigende wijze kritiek op de menselijke domheid. (…) Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat.”

 

Last-minute prijs voor studenten is € 10,-.
Wanneer deze voorstelling niet is uitverkocht, kun je bij de kassa een last-minute kaartje kopen voor € 10,-. De last minute prijs gaat in vanaf 15.00 uur ’s middags op de dag van de voorstelling. Kaarten kopen kan alleen aan de kassa, op vertoon van je collegekaart en er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bekijk de openingstijden van de kassa of lees meer over onze studentenkortingen.

Normaal € 17,00 / CJP € 15,50 / Pas 65+ € 15,50 / Student € 15,50 / Cursist € 15,00