LEF – Reis naar de regenboog

Een muzikale familievoorstelling

vrijdag
23 jun

aanvang om 17:00

Lindenbergzaal

Jeugd

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Bijna 200 leerlingen van acht Nijmeegse basisscholen werken mee aan LEF: een muzikale theatervoorstelling met zang, dans en acteerwerk. Verwacht een daverend muzikaal spektakel op het podium, met een avontuurlijk verhaal dat je meeneemt langs beroemde Nijmeegse plekken.

Dit jaar zal voor de tweede keer Reis naar de regenboog gespeeld worden, geschreven door Pieter van de Waterbeemd en geregisseerd door Jos Verest.

lees meer

Jim is jarig en hij heeft zijn vrienden uitgenodigd. Eigenlijk willen ze voetballen, maar het regent en onweert. Wat moeten ze nou doen? Dan verschijnt er ineens een prachtige regenboog. De jarige Jim komt op het idee om het einde van deze regenboog te zoeken. Jim en zijn vrienden reizen Nijmegen door op zoek naar het einde van de regenboog. Onderweg maken ze allerlei spannende avonturen mee. Zullen ze de schat aan het eind van de regenboog vinden?

LEF

LEF is een project waarin 200 Nijmeegse leerlingen uit het primair onderwijs elk jaar samen een muzikale theatervoorstelling op de planken brengen.

Meer weten over LEF? Klik hier.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.  

Normaal € 3,00 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 3,00

LEF – Reis naar de regenboog - Een muzikale familievoorstelling
Vanaf € 3,-
Tickets  kopen

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Ook staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.