Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2023

donderdag
30 mrt

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Ontdek de nieuwe namen van de Nederlandse cabaretwereld!

lees meer

Het Leids Cabaret Festival kan voor een kickstart zorgen in een artiestencarrière. Daar weten Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen en vele andere cabaretiers alles van. Dikke kans dus dat je op deze avond zomaar de toekomstige grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt.

Sinds 1978 is het Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent, een festival voor eigenzinnige makers. Na het festival in de Leidse Schouwburg komen de drie finalisten van de 2023-editie bij ons de finaleavond integraal overdoen. Maar dan zonder de zenuwen van de eindstrijd. Kom kijken en oordeel zelf.

www.bunkertheaterzaken.nl / www.leidscabaretfestival.nl

Nieuwe makers

Deze voorstelling valt onder onze 'Nieuwe makers'. Wil je kennis maken met andere nieuwe makers? Kijk dan op onze Nieuwe makers-pagina.

Kortingen

Voor studenten geldt een last-minute prijs van € 10,- per kaartje. Lees meer over deze en andere kortingen.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.comMeer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 18,00 / CJP € 16,50 / 65+ € 16,50 / Student € 16,50 / Cursist € 16,00

Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2023
Vanaf € 16,-
Tickets  kopen