Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2024

donderdag
04 apr

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Conferences, cabaret of slapstick: ontdek de nieuwe lichting!

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken het land in en doen de finaleavond dubbel en dwars over. Zonder stress en blinde paniek, en dus met extra veel plezier. Een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret en fysieke slapstickvoorstellingen – en alles daar omheen en tussen – overgoten met een vette saus van humor.

Laat je verrassen! Want ook de grootsten van nu - Lebbis & Jansen, Tim Fransen, Katinka Polderman en Kasper van der Laan om er maar een paar te noemen - zijn ooit bij het Leids begonnen.

www.leidscabaretfestival.nl   

Nieuw talent

Deze voorstelling is van een Nieuw talent. Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina.

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Uitverkocht

Normaal € 18,50 / CJP € 17,00 / 65+ € 17,00 / Student € 17,00 / Cursist € 16,50

Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2024
Vanaf € 16,50
Uitverkocht