LeineRoebana

Cabaret Deconstruit

woensdag
25 okt

aanvang om 20:30

Lindenbergzaal

Dans / Language no problem

Tickets  kopen
« vorige

Over deze voorstelling

Click here for English

Het gevierde dansgezelschap LeineRoebana biedt in Cabaret Deconstruit met burleske lichtheid en sardonisch genoegen hun kijk op de wereld. Eén ding is glashelder: zo kan het niet langer!

Met muziek, zang, dans en gesproken tekst worden de contouren zichtbaar van een leefbare toekomst. Niets is wat het niet is; de spreekstalmeester tapdanst met zijn lippen en spreekt met zijn voeten. De rigiditeit van het uitroepteken zal veranderen in de bevalligheid van het vraagteken.

concept & choreografie: Andrea Leine en Harijono Roebana | compositie: Dyane Donck | dansers: Kris Mohammed Adem, Andrea Pisano, Timon De Ridder, Aika Goto, Benedita Crispiniano, Emma Bogerd, Michael Jahoda e.a. | muziek: Talitha van der Spek, Robbert van Hulzen, Jacqueline Hamelink en Els Mondelaers | tekst: Erik Bindervoet | lichtontwerp: Jeroen Smith

www.leineroebana.com

Recensies

De pers over LeineRoebana:

de Volkskrant:
“Een speelse samensmelting van livemuziek, zang, dans en gesproken tekst.”

Theaterkrant:
“LeineRoebana maakt beelden die stilmakend mooi zijn.”

Bijzonder, persoonlijk publieksonthaal

Een half uur voorafgaand aan de voorstelling nodigt LeineRoebana de bezoekers uit om kennis te maken met dansers, musici en choreografen voor een bijzondere inleiding in de zaal. Het bij het publiek inmiddels zeer geliefde publieksonthaal zorgt voor een kijkje in het maakproces. Er is de mogelijkheid voor het publiek vragen te stellen aan de choreografen, terwijl de dansers en musici zich op het toneel opwarmen en voorbereiden op de voorstelling. 

Programma voor de Stad

Deze voorstelling is onderdeel van Programma voor de Stad, waarin we samen met de Stadsschouwburg en LUX bijzondere voorstellingen programmeren, die een plek verdienen in de stad. Wil je meer weten over Programma voor de Stad? Kijk dan op onze Programma voor de Stad-pagina.

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid

The celebrated dance company LeineRoebana presents their take on the world with burlesque lightness and sardonic pleasure in Cabaret Deconstruit. One thing is crystal clear: things cannot continue like this any longer!

With music, song, dance, and spoken text, the contours of a livable future become visible. Nothing is what it is not; the ringmaster tap dances with his lips and speaks with his feet. The rigidity of the exclamation mark will be transformed into the gracefulness of the question mark.

concept & choreography: Andrea Leine and Harijono Roebana | composition: Dyane Donck | dancers: Kris Mohammed Adem, Andrea Pisano, Timon De Ridder, Aika Goto, Benedita Crispiniano, Emma Bogerd, Michael Jahoda and others | music: Talitha van der Spek, Robbert van Hulzen, Jacqueline Hamelink and Els Mondelaers | text: Erik Bindervoet | lighting design: Jeroen Smith

Normaal € 22,00 / CJP € 20,50 / 65+ € 20,50 / Student € 20,50

LeineRoebana - Cabaret Deconstruit
Vanaf € 20,50
Tickets  kopen

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Ook staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.