Lucky Fonz III

Moederland

woensdag
17 apr

aanvang om 20:00

Lindenbergzaal

Cabaret / Muziek

Uitverkocht
« vorige

Over deze voorstelling

Lucky Fonz III, bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en Kwantumwetenschapper, is terug met een nieuwe show vol humor, verhalen en muziek zoals alleen Lucky dat kan.

De geliefde zanger en tekstdichter Lucky Fonz III maakt de afgelopen jaren ook naam als cabaretier. Hij kreeg de handen al op elkaar met zijn eerste theatershows en na het succes van het album Hemellichamen, door NRC uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, komt Lucky Fonz III terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: Moederland. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten.

www.luckfonziii.com

Recensies

De pers over Lucky Fonz III:

de Volkskrant ★★★★:
“Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen (...) Verrassende observaties en originele humor.”

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer

Assistentie bij je bezoek

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Uitverkocht

Normaal € 20,00 / CJP € 18,50 / 65+ € 18,50 / Student € 18,50 / Cursist € 18,00

Lucky Fonz III - Moederland
Vanaf € 18,-
Uitverkocht